Kış Konserleri Başlıyor!

Kış Konserleri Başlıyor!

Güncelleme Tarihi 9 Aralık 2022

Güzel bir yaz ve sonbaharın ardından şehir hayatına dönüş başladıysa, etkinlik takviminizi hemen şekillendirerek kışın birbirinden farklı aktiviteleriyle sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sadece yaz aylarında değil kışın da popülerliği artmaya başlayan konser seçenekleriyle hayranı olduğunuz sanatçıları canlı dinleme fırsatı bulurken, hafta sonu ya da akşamlarınızı eğlenceli hale getirebilirsiniz. 2021 Türkiye konserleri söz konusu olduğunda ise özellikle İstanbul’da tercih edebileceğiniz mekanlar ve etkinlik alternatifleri oldukça fazla.

Devamı
İstanbul’da Sonbahar Konserleri

İstanbul’da Sonbahar Konserleri

Güncelleme Tarihi 4 Eylül 2021

Yazın son demlerini yaşarken eğlencenin ve müziğin tadını çıkarmak isteyenler için İstanbul’da sonbahar etkinlikleri oldukça fazla. 2021 konserleri ile pandeminin olumsuz etkilerinden biraz uzaklaşıp sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirme fırsatı bulabilirsiniz.

Devamı
Yaz Konserleri

Yaz Konserleri

Güncelleme Tarihi 23 Ağustos 2021

Covid-19 pandemi süreci nedeniyle gerçekleştirilemeyen konserler, tiyatrolar, stand-up gösterileri, müzikli oyunlar, festivaller ve daha fazlası bu yaz BKM’nin etkinlikleriyle birlikte başlıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte yaz konserleri de oldukça tercih edilen aktiviteler arasında yer alıyor.

Devamı

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN