Covid-19 pandemi süreci nedeniyle gerçekleştirilemeyen konserler, tiyatrolar, stand-up gösterileri, müzikli oyunlar, festivaller ve daha fazlası bu yaz BKM’nin etkinlikleriyle birlikte başlıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte yaz konserleri de oldukça tercih edilen aktiviteler arasında yer alıyor. BKM’nin Maximum Uniq Açıkhava’da düzenlediği konserlerde Kenan Doğulu, Fazıl Say, Sagopa Kajmer, Yalın gibi ünlü sanatçıların 19 ayrı etkinliğibulunuyor. 14 Temmuz – 15 Ekim tarihleri arasında sürecek olan açık hava etkinliklerinde kendinize uygun tarzda bir konser seçimi yaparak yaz akşamlarınızı keyifli ve eğlenceli hale getirebilirsiniz. Gitmek istediğiniz sanatçıların konserlerine en rahat şekilde seyahat etmek istiyorsanız size en yakın SIXT Rent a Car şubelerini ziyaret edebilirsiniz…

Yazın Keyfini Sevdiğiniz Sanatçılarla Birlikte Çıkarın

Sevdiğiniz sanatçıların konserlerine gitmek kuşkusuz en zevkli aktivitelerden biridir. Maximum Uniq Açıkhava Yaz Konserleri’nde de tercih edebileceğiniz 19 farklı etkinlik düzenleniyor. Yaz Konserleri 2021 başlangıcını ise Kenan Doğulu ile yapıyor. Türkçe pop müzik denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri kuşkusuz Kenan Doğulu’dur. 24 Temmuz Cumartesi akşamı ise Fazıl Say uzun bir aradan sahneye çıkıyor. Türk klasik batı müziği piyanisti olan ünlü besteci Fazıl Say hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak. 31 Temmuz Cumartesi akşamı Sagopa Kajmer sahnede yerini alıyor. Rap dünyasının popüler isimleri arasında yer alan Sagopa Kajmer’in konser biletlerini hemen satın alabilirsiniz. Yalın ise 8 Ağustos ve 15 Ağustos akşamları “Pazar Şarkıları” konsepti ile sevenleriyle buluşuyor. Pop müzikte oldukça başarılı olan sanatçı pandemi süresince online verdiği konserlerine canlı performans ile devam ediyor. Pop- Rock müziğinin Türkiye’deki en güçlü isimlerinden Emre Aydın da Maximum Uniq’de sahne alıyor. 25 Ağustos Pazar akşamı hit olan şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Konser Biletlerini Satın Alma

Yaz konserlerine katılmak istiyorsanız biletlerin satıldığı internet sitesinden satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Biletlerinizi web sitesi üzerinden almak istemiyorsanız, perakende satış noktalarından alabilirsiniz. Konserlerin düzenlendiği web sitesinden perakende satış noktalarının yerlerini öğrenebilir ve hızlı bir şekilde tüm süreçleri tamamlayabilirsiniz. Satın alma işlemleriniz esnasında bilet seçimine de dikkat etmelisiniz. Bilet seçiminize göre konser bileti fiyatları değişiklik gösterebilir. Sahne önü biletleri, tribün 1, tribün 2 gibi seçeneklerle konser alanındaki yerinizi belirleyebilirsiniz.

Konser Alanlarındaki Önlemler

Korona önlemleri nedeniyle konser alanlarında mesafeli oturma düzeni sağlanıyor. Konser alanına girerken teker teker ziyaretçilerin HES kodlarına bakılıyor. Giriş bölümünde çantalar kontrol ediliyor ve üst kontrolü yapılıyor. Konser alanındaki kurallardan biri ise maske takmanın zorunluluğu karşımıza çıkıyor. Kurala uymayıp alan içerisinde maskesini indiren kişiler uyarılıyor. Konser alanında ikramlar dışında olan yiyecek ve içecekler ekstra ücrete tabi olabilir. Etkinlik sırasında terlememek veya üşümemek için mevsime uygun bir şekilde giyinmenizi tavsiye ederiz. Aynı şekilde ayakkabı seçiminize de oldukça dikkat etmelisiniz ve eğlence sırasında rahat ayakkabılar giymenizi öneririz.

Türkiye Genelindeki Festivaller

Unig İstanbul konserleri dışında, pandeminin etkisini kaybetmeye başlaması ile birlikte Türkiye’nin farklı noktalarında çeşitli etkinlikler düzenlenmeye başlıyor. Türkiye’deki müzik festivalleri denildiğinde dört bir yandan çeşitli etkinlikler karşımıza çıkıyor. Bunlardan bir tanesi ise Mersin’de düzenlenen Anamur Uluslararası Kültür ve Muz Festivali’dir. 16 Temmuz tarihinde gerçekleşecek festival, Anamur’un ünlü meyvesi Anamur Muz’unun tanıtımı açısından düzenleniyor. Trakya bölgesinin ilk festivali olan Trakya Müzik Festivali 18 – 24 Temmuz tarihleri arasında birbirinden özel sanatçılarla ziyaretçilerini ağırlıyor. Aydın’da bu yıl 5’incisi düzenlenen Kuşadası Gençlik Festivali ise 18 – 22 Ağustos tarihleri arasında kapılarını açıyor. Çanakkale Festivalleri arasında yer alan Bozcaada Caz Festivali 20 – 22 Ağustos tarihinde seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bozcaada’nın en güzel zamanında düzenlenen bu festivaldeki etkinlikleri kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler