Güzel bir yaz ve sonbaharın ardından şehir hayatına dönüş başladıysa, etkinlik takviminizi hemen şekillendirerek kışın birbirinden farklı aktiviteleriyle sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sadece yaz aylarında değil kışın da popülerliği artmaya başlayan konser seçenekleriyle hayranı olduğunuz sanatçıları canlı dinleme fırsatı bulurken, hafta sonu ya da akşamlarınızı eğlenceli hale getirebilirsiniz. 2021 Türkiye konserleri söz konusu olduğunda ise özellikle İstanbul’da tercih edebileceğiniz mekanlar ve etkinlik alternatifleri oldukça fazla. Pop, slow ya da yabancı müzik kategorilerindeki farklı sanatçıların konserlerine katılmak isterseniz Zorlu PSM, Bostancı Gösteri Merkezi gibi mekanların takvimlerini takip etmenizde fayda var.

Sevdiğiniz Sanatçıları Dinleme Fırsatı

Kış aylarında zamanı daha aktif bir şekilde geçirmek isterseniz sinema, tiyatro ya da müzikal gibi etkinlikler dışında konser doğru bir seçim olacaktır. Uzun süredir takip ettiğiniz sanatçıyı yakından görmek ve şarkılarına eşlik etmek istemeniz durumunda ise İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirler başta olmak üzere Türkiye’nin farklı noktalarında konser takvimi hız kazanmaya başlamış durumda. Özellikle pandeminin etkilerinin azalması ve sosyalleşmenin artmaya başlaması ile bu tür organizasyonlara katılım bir hayli artmış durumda. 2021 konserleri içerisinde kışın yapılacak etkinlikleri yakından takip etmek isterseniz Biletix ya da Passo gibi uygulamaları kullanarak güncel programlardan ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Kış Konserlerine Talep Oldukça Fazla

Yaklaşık 2 yıldır hayatımızı işgal eden pandemi ya da Covid-19 salgını nedeniyle özellikle kış aylarında tamamen evlere kapanmak zorunda kaldığımız gibi sosyalleşebileceğimiz ortamlardan da oldukça uzaklaştık. Aşılamanın yaygınlaşması ve yeni normal düzene geçiş ile birlikte yaz aylarında olduğu gibi kışın da konserlere olan talebin son derece yüksek olduğunu belirtmekte fayda var. Ücretsiz konserler dışında birbirinden farklı mekanlarda düzenlenen etkinlik programları sayesinde hayatın kargaşasından uzaklaşarak kendimizi mutlu edecek bir akşam geçirme fırsatı bulabiliriz. Sonbahar ve kış aylarının gelmeye başlamasıyla birlikte etkinlikler azalacak diye üzülüyorsanız sizi mutlu edeceğimiz bir haberimiz var. Konserler daha yeni başlıyor! Yaşadığınız şehirdeki konser programlarını takip ederken ulaşımınızı konforla tamamlamak isterseniz size en yakın SIXT şubemizi tercih edebilirsiniz.

2021 Konser Takvimini Takipte Kalın

2021 konser takvimi nedir ve nasıl ulaşırım diyorsanız, etkinlik programlarını paylaşan online mecralar oldukça fazla. Biletix, Passo, Zorlu web siteleri üzerinden istediğiniz sanatçıya bilet alarak kolayca dinleme fırsatı yakalayabilirsiniz. Üstelik birbirinden farklı kategoriler sayesinde bütçenize uygun bileti tercih edebilirsiniz. Seçeceğiniz sanatçıya göre konser fiyatları değişmekle birlikte minimum 100 TL’den başlayarak 500 TL ve üzerine kadar artabilmektedir. Konser bileti fiyatları her yıl güncellendiği gibi büyük ve popüler mekanlarda ise öğrencilere özel indirimler de uygulanmakta.

Kış Konserleri İçin Kombin Önerileri

Uzun süredir hayalini kurduğunuz ve dinlemek için sabırsızlandığınız sanatçı için biletiniz hazırsa, geriye kaldı sadece zevklerinize uygun bir konser kombini yapmak. Etkinlik, konser ya da farklı organizasyonlarda keyifli vakit geçirirken tarzımı da yansıtmak istiyorum, derseniz birkaç basit parça ya da kombin önerisiyle kendinizi daha şık ve mutlu hissedebilirsiniz. Konser kombini yaparken ilk olarak tarzınızı en iyi şekilde yansıtmaya özen göstermeniz gerekir. Klasik, spor ya da günlük hiç fark etmez bazen bir aksesuar bazen de saç stilinizle konser ruhunu yansıtabilirsiniz. Özellikle soğuk havalarda üşütmeden sağlığınıza dikkat etmeye önem veriyorsanız kalın topuklu botlar ve deri ceketler kolayca konser ruhuna girmenize yardımcı olacaktır. Daha şık olmak isterseniz simli üstler ile Jean modasını sürdürebilirsiniz. Tüm süreçler tamamlandığında ise geriye sadece konser alanına gitmek kalıyorsa SIXT ofislerimizden dilediğiniz aracı kiralayarak kendinize zaman ayıracağınız muhteşem bir gün yaratabilirsiniz.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler