Yazın son demlerini yaşarken eğlencenin ve müziğin tadını çıkarmak isteyenler için İstanbul’da sonbahar etkinlikleri oldukça fazla. 2021 konserleri ile pandeminin olumsuz etkilerinden biraz uzaklaşıp sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Harbiye, Jolly Joker, Uniq İstanbul ya da butik festivaller ile sevdiğiniz sanatçıların şarkılarına canlı olarak eşlik edebilirsiniz. Yazın sonuna geliyor olsak da İstanbul’da sonbahar konserleriyle şehir hayatınızı renklendirebilirsiniz. Konser planınız öncesi yolculuk deneyimizi SIXT ile taçlandırmak isterseniz size en yakın kiralama noktamızı ziyaret ederek aracınızı hemen teslim alabilirsiniz.

Açıkhava Konserleri

Harbiye konserleri İstanbul’da açık hava etkinlikleri söz konusu olduğunda en çok tercih edilen organizasyonlar arasında. Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konserlerde pop, Türk sanat müziği, arabesk ya da alaturka gibi birbirinden farklı kategorilerde Türkiye’nin önemli sanatçıları sahne alıyor. Sonbahar akşamlarınızı daha renkli ve eğlenceli geçirmek isterseniz biletinizi online olarak kolayca satın alabilirsiniz. İstanbul’un en büyük etkinlik ve konser mekanlarından biri olan Harbiye’ye ulaşmak için Kadıköy’den vapur ile Beşiktaş’a geçerek Akaretler ve Taksim rotasını takip edebilirsiniz. Avrupa Yakası’ndan ulaşmak isterseniz ise metrobüs ile Mecidiyeköy durağında inerek Yenikapı-Hacıosman metro hattını kullanabilirsiniz. Ulaşımınızı daha konforlu ve pratik hale getirmek isterseniz SIXT geniş araç filosu, deneyimli personeli ve İstanbul’un pek çok noktasındaki kiralama ofisi ile her zaman yanınızda.

Kültür, Sanat ya da Doğa Temalarından Birini Seçin

Konser denilince yalnızca popüler sanatçıların etkinliklerini değil doğa, sanat ya da spor temalı birbirinden farklı aktiviteleri de tercih edebilirsiniz. İstanbul’da yapılan sanat etkinlikleri ile şehir ve iş hayatına biraz mola vererek kendinizi şarj etme fırsatı bulabilirsiniz. Bu aşamada online kanalları tercih ederek bilet satın almanız ya da rezervasyon işlemlerinizi gerçekleştirmeniz son derece kolay. Konserler ne zaman başlayacak 2021 yılında pandeminin etkilerinden uzaklaşarak yeni normal sisteme alışmak istiyorum, diyorsanız İstanbul’da sonbaharda talep gören coffee festival, İKSV caz festivali, İstanbul Film Festivali gibi alternatiflerden birine bilet alabilirsiniz.

Online Konserlerin Popülaritesi Artıyor

Pandeminin etkilerinin azalması ve normalleşmenin başlamasıyla birlikte etkinlik mekanları, konser alanları ya da festivaller talep görse de, hâlâ kalabalık içerisine giremeyenler için son dönemde online konserler de oldukça popüler. Online etkinlik siteleri ile evinizde ya da bahçenizde oturduğunuz yerden sevdiğiniz sanatçıların şarkılarına eşlik edebilirsiniz. Pandemi konusunda hala endişeleriniz varsa evinizde boş vakitlerinizi online konserler ya da sevdiğiniz etkinlikler ile daha keyifli hale getirebilirsiniz. Eylül itibarıyla yoğun iş temposuna ve şehrin kalabalığına alışmaya çalışırken İstanbul’da değerlendirilebilecek etkinliklerin sayısı her geçen gün biraz daha artıyor.

Ücretsiz Konser Seçenekleri

Sevdiğiniz sanatçıları ekstra ücret ödemeden dinlemek isterseniz İstanbul’daki ücretsiz konserler de tam da size göre. Beşiktaş, Kadıköy, Üsküdar gibi farklı ilçelerin belediyelerinin düzenledikleri konserlerle sonbahar akşamlarınızı güzelleştirebilirsiniz. İstanbul ücretsiz konserler söz konusu olduğunda açık hava etkinlikleri dışında sinema günleri de film tutkunları için doğru bir seçim olabilir. Bebek, Arnavutköy, Fatih, Kalamış gibi İstanbul’un farklı ilçelerinde gerçekleşen sinema günleri ile sevdiğiniz filmleri sıcak bir sonbahar akşamı aileniz ve sevdiklerinizle açık havada izleme fırsatı bulabilirsiniz. Ücretsiz konserleri değerlendirmek isterseniz etkinlik alanına erken gitmenizde ya da İstanbul ücretsiz etkinlik takvimlerini önceden takipte olmanızda fayda var. Önceden yayımlanan konser takvimleri ile her güne bir etkinlik ekleyerek iş çıkışlarınızı ya da boş saatlerinizi en verimli şekilde değerlendirebilirsiniz. Yaz ayları biterken sıcak havaları değerlendirmek isterseniz konserler en eğlenceli ve keyifli alternatifler arasında.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler