1970 yılından beri yollarda olan Volkswagen Golf yepyeni dinamik tasarımı ve teknolojisi ile rakiplerini geride bırakıyor. Boyut pek çok sürücü için ideal büyüklükte olan Volkswagen Golf’te herkes kendi tarzını yansıtıyor. Oldukça sportif ve dinamik bir görünüme sahip olan Golf 7’den 70’e herkesin beğendiği bir model olarak karşımıza çıkıyor. Volkswagen Golf’ün muhteşem sürüş deneyimini keşfetmek istiyorsanız SIXT Rent a Car’ın araç filosundan aracınızı kolayca kiralayıp yola çıkabilirsiniz.

Volkswagen Golf Tasarımı

Volkswagen Golf 8, dış tasarımında köşeli hatları ile dikkat çekiyor. Ön tarafta birleşen uzun LED Matrix farları göz alıcı bir görüntü sunuyor. Alüminyum alaşımlı jant seçeneği bulunan Golf, lastik ve jant uyumunu kendi tarzınıza bırakıyor. Çapı, rengi ve tasarımı dilediğiniz şekilde seçme imkânı bulunuyor. Daha geniş tasarlanan elektrikli olarak açılabilen panoramik cam tavan sayesinde aracın içerisine doğal aydınlatma ambiyansı sunuyor. Tamamen dokunmatik olarak açılıp kapanan “Touch Slider” panoramik cam tavan özelliği bulunuyor. Ciddi bir dış görünüme sahip olan Volkswagen Golf modelinin, iç tasarımı ise oldukça aydınlık. İç tasarımda en dikkat çekici özellik ise yeni nesil vitesi. Orta konsolu daha rahat bir kullanıma getiren bu yeni tasarım şanzımana otomatik olarak bağlı. Ön konsolun yarısına kadar dijital kokpitin bulunduğu Golf, sürücüye dönük bir şekilde konumlandırılan bilgi ve eğlence sistemi sunuyor. Tamamen dijital olan, herhangi bir tuş bulunmayan bu kokpitte klima ayarları da dijital ekrana aktarılıyor. Volkswagen Golf orta büyüklükte bir araç olmasına rağmen arka koltuklardaki konforundan ve genişliğinden asla ödün vermiyor.

Dinamik ve Dijital Teknik Özellikleri

Volkswagen Golf’ün öne çıkan dijital özelliklerinden olan LIGHT-LED Matrix farları çok iyi aydınlatma sağlıyor. Şehir içi, standart ve otoban olmak üzere uzun far modu ve entegre dinamik sinyal lambaları bulunuyor. Volkswagen Golf, kendi renginizi yansıtabilmeniz için dokunmatik olarak ayarlanabilen 30 farklı iç aydınlatma rengi özelliği sunuyor. Ön konsolda “Active Info Display”, 10 inç genişliğe sahip TFT LCD ekranına sahip ve ekranın içerisinde “Discover Pro” navigasyon bulunuyor. İşaretlediğiniz noktaya en kısa sürede ve trafiksiz ulaşmayı sağlarken bir yandan da müziği aynı ekran üzerinden değiştirebilme özelliği sunuyor. Kablosuz mobil bağlantı ara yüzü "App-Connect" özelliğine sahip olan Golf’e telefonunuzu bağlamak oldukça rahat. Aynı zamanda telefonunuzu temassız şarj edebilme özelliği de bulunuyor. Aracın içerisine kusursuz bir şekilde 3 bölgeli yerleştirilen “Climatronic” klima sistemi sayesinde araç hızlı bir şekilde istenilen sıcaklığa ulaşıyor. Aynı zamanda ön koltuklara koltuk ısıtması özelliği mevcut. Dokunmatik ekran üzerinden ayarlanan 3 kademeli ısı seviyesini kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Volkswagen Golf Motor Seçenekleri

Volkswagen Golf motor seçenekleri içerisinde dizel, benzin, benzin + hafif hibrit ve Plug – in seçenekleri bulunuyor. Daha önceki modellerinde olan Volkswagen Golf 1.6 seçeneği Golf 8’de bulunmuyor. Benzinli araç seçeneklerinde 1.0 TSI Benzin 90 bg, 1.0 TSI Benzin 110 bg, 1.0 TSI ACT Benzin 130 bg ve 150 bg motor yer alıyor. Dizel seçeneklerde ise 2.0 TDI Dizel 116, 150 ve 200 güçlerde motorlar bulunuyor. Benzin + hafif hibrit araç seçeneklerinde ise 110 bhp 1.0 eTSI 3-silindirli benzinli motor seçeneği bulunurken 150 bhp 1.5 eTSI 4 – silindirli motor bulunuyor. Plug – in hybrid seçeneğinde ise 150 bhp 1.4 turbo benzin, 115 hp 145 HP gücünde motora sahip. Volkswagen Golf’ün muhteşem teknolojisini ve donanımını keşfetmek için SIXT Rent a Car’dan hemen kiralayın!

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler