Renault Megane Sedan hem geniş hem de konforlu iç tasarımıyla ön plana çıkıyor. Türkiye’de Renault Megane Sedan oldukça fazla satın alınan veya kiralanan bir araç modeli. Son teknoloji geniş kokpiti, şık dış görünümü ve motor seçenekleri ile Megane Sedan çok geniş bir kitleye hitap ediyor. Aracınızda kendi tarzınızı yansıtabilir, ekstra opsiyonlarla aracınıza yeni özellikler ekleyebilirsiniz. SIXT Rent a Car’ın zengin araç filosunda da görebileceğiniz Renault Megane Sedan modelini deneyimlemek için hemen kiralama işlemlerine başlayın!

Renault Megane Sedan Tasarımı

Renault Megane Sedan tasarımı dinamik ve çekicidir. Dış tasarımında C şeklinde LED gündüz farı, şekillendirilmiş modern yan panelleri ve ince hatlarıyla ön plana çıkıyor. Panoramik elektrikli cam tavanı da dış görünüşüne hava katan diğer etkenlerden. Renault Megane Sedan iç tasarımında da iddialı. Geniş bir kokpite sahip olan Megane Sedan renkli HUD ekranı, dijital hız göstergesi ve orta kısımda dikey dokunmatik ekranı ile sizi modern bir iç dizayna çağırıyor. Dijital hız göstergesi özelliği bulunan Renault Megane Sedan modelinde gösterge panelinin rengini ve temasını kendiniz belirleyebiliyorsunuz. 8.7 inçlik olan bu ekran genel özelliklerine ekstra olarak klima ayarları da sunuyor. Daha konforlu yolculuklar yapabilmeniz için düşünülmüş eşya gözleri, bardaklık ve elektrikli masajlı koltukları özel olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda iç ışıklandırmaları ile aracın içerisi oldukça renkli ve aydınlık görünüme kavuşuyor.

Renault Megane Sedan Donanım Paketleri

Renault herkes için uygun Megane Sedan versiyonlar (paketler) sunuyor. Joy, Touch ve Icon olmak üzere üç ayrı donanım paketi bulunmakta. Aralarında fiyat ve donanım farkı bulunan bu versiyonların en bütçe dostu olanı “Joy” sonra “Touch” daha sonrasında ise “Icon” geliyor. Joy pakette, LED ön sis farları, hız ayar ve sınırlayıcı (Cruise Control), LED gündüz farları, döşeme, elektrikli ve ısıtmalı aynalar bulunurken, Touch paketinde ise EASY LINK 7" Multimedya sistemi, bluetooth, USB, navigasyon, eller serbest Renault Card sistemi, deri direksiyon, çift bölgeli otomatik klima özelliği bulunuyor. Icon pakette ise multi-sense sistemi, hız ayar ve sınırlayıcı (Cruise Control), C şeklinde LED gündüz farları, yüksekliği ayarlanabilir yolcu koltuğu, Icon döşeme, elektrikli, ısıtmalı ve katlanır yan aynalar bulunuyor.

Motor Seçenekleri ve Yakıt Tüketimi

Motor seçenekleri Renault Megane Sedan’da iki benzinli (1.3 TCe 140 bg, 1.3 TCe EDC 140 bg) ve bir adet de dizel (1.5 Blue dCi EDC 115 bg) olarak sunuluyor. 1.3 TCe 140 bg motor seçeneğinde motor gücü 140 kW/bg, yakıt tüketimi ortalama 5,7 lt/km’dir ve sadece Joy paket araçlarda bulunmaktadır. 1.3 TCe EDC 140 bg motor seçeneğinde de maksimum motor gücü 140 kW/bg’dir, ortalama yakıt tüketimi 5,3 lt/km’dir ve Joy, Touch, Icon olmak üzere tüm paketlerde mevcuttur. 1.5 Blue dCi EDC 115 bg dizel motor seçeneğinde ise maksimum motor gücü 115 kW/bg, ortalama yakıt tüketimi 4,1 lt/km’dir ve tüm araç paketlerinde seçeneği bulunmaktadır.

Bagaj Hacmi

Renault Megane Sedan şık ve konforlu tasarımının yanında oldukça da geniş bagaj hacmine sahiptir. Ailenizle veya arkadaşlarınızla uzun yola çıkacaksanız eğer Megane Sedan tam size göre. Renault Megane Sedan bagaj hacmi 502 litredir. Seyahatler için ideal bir boyutta olan bagaj hacminin yanı sıra bagaj kullanımı da oldukça pratiktir. Eller serbest bagaj sistemi ile de bagajınız temassız bir şekilde açılır. Renault Megan Sedan’ı daha yakından keşfetmek için harekete geçin!

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler