Mercedes Vito, sınıfının öncü modellerinden biri olmasının yanı sıra geniş iç hacmi ve göz alıcı tasarımıyla özellikle geniş ailelerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Geniş ve büyük araçları sevenler için doğru bir seçim olan Vito ile uzun tatil planlarınızı beklemeden hayata geçirebilirsiniz. Base, Pro ve Select model seçeneklerinin yanı sıra pratik kilitleme tertibatına sahip koltuk ray sistemi ile koltuk sıralarının konumları değiştirebilir ve koltukları yüz yüze bakar konuma getirilebilirsiniz. Zorlu ve engebeli yol koşullarına uygun bir şekilde tasarlanmış Mercedes Benz Vito galvanizli karoser ile kapsamlı korozyon önlemi sayesinde yol sarsıntısını hissetmeden keyifle seyahatinizi tamamlama fırsatı sunuyor.

Şık, Konforlu ve Geniş Tasarım

Sınıfının en çok satan 9 aracından biri olan Vito’da kokpit ve yolcu kısımlarında seyahat edecekler için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Kokpitteki donanımlar sürücünün işini kolaylaştıracak bir tasarıma sahip olup yol bilgisayarlı multifonksiyonel direksiyon ise sürüş hakimiyetinizi arttıracak şekilde tasarlanmıştır. Mercedes Vito VIP içerisinde yer alan 9 ileri otomatik şanzımana 9G-TRONIC eklenmiş olup, bu sistem düşük ses seviyesi, maksimum verimlilik ve sürüş konforu sağlıyor. Standart sunulan konfor tipi süspansiyon sayesinde motor alternatiflerini seçmenize gerek kalmadan yolculuğunuz konforlu ve güvenli şekilde tamamlanabilir. LED Akıllı Işık Sistemi, THERMOTRONIC otomatik ön ve arka klima, aktif Fren Asistanı ve 9G-TRONIC PLUS özelliği ile Mercedes Vito, geniş araç severlere hitap ediyor.

Uzun Ömürlü ve Güvenilir Teknik Özellikler

Common-Rail direkt enjeksiyonun yanı sıra turbo beslemeye sahip 4 silindirli iki dizel motor, Vito’nun verimli kullanımının temelini oluşturuyor. BlueEFFICIENCY paketine sahip binek araç tescilinde Euro 6d M1 emisyon standardı ile sınıfın öncüsü olarak kabul edilen araçta yolculuk boyunca sarsıntı hissetmeden seyahat edebileceğiniz gibi aileniz ile planladığınız uzun tatillerinizde yorulmadan zaman geçirebilirsiniz. Vito ölçüleri çok geniş olmakla birlikte, büyük araçseverleri ilk bakışta etkileyebilecek estetik ve modern bir tasarıma sahiptir. Siz de Vito’nun farkını keşfetmek ve tatil rotanızı hemen çizmek isterseniz şubelerimizden ya da 0850 222 2 000 çağrı merkezimizden günlük kiralama fiyatları ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Ekonomik Yakıt Tüketimi

Ekonomik yakıt tüketimi özelliği ile Vito’yu uzun seyahatlerinizde kolaylıkla tercih edebilirsiniz. 114, 116, 119 ve 216 CDI motor seçeneklerinin yanı sıra araçtaki motor hacmi ise 1950’dir. Mercedes Vito deposu kaç litre diye merak ediyorsanız iç hacminin 57 litre olduğunu belirtmekte fayda var. Şehir içinde 100 km’de 7.8 litre, şehir dışında ise 100 kilometre 5.4 litre yakıt tüketimi sağlıyor olup, geniş ve büyük ailenizle yapacağınız uzun yolculuklarınızda konforla seyahat edebilirsiniz. Geniş iç hacmine ve büyük ölçülerine rağmen Vito ile tatil planlarınız her zaman daha rahat ve ekonomik.

Şehir İçi ya da Uzun Yolculuklarda Yanınızda

Vito alırken nelere dikkat etmeliyiz sorusuna yanıt arıyorsanız elbette ki modeli, motor gücü, yakıt tüketimi ve renk seçimi önem taşıyor. Sayısız donanıma sahip gelişmiş özellikleri, çelik mavisi, çakıltaşı grisi gibi birbirinden farklı renkleri ile zevkinize uygun bir tercih yapabilirsiniz. Şehir içi ya da şehirlerarası seyahatlerinizde kullanabileceğiniz Vito’da deri ya da kumaş olmak üzere farklı kumaş çeşitleri de bulunuyor. Özellikle yakıt tüketimi konusunda da oldukça hesaplıdır. “Her açıdan güzel” sloganı ile hareket eden Mercedes Benz Vito ile bırakın yolculuklarınız konfor ve keyfe dönüşsün.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler