Seat Arona ilk olarak 2017 yılında Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı’nda piyasaya çıkıyor. Arona, Seat markasının çıkardığı 3. araç olarak konumlanıyor. Seat Ateca’nın küçük modeli olarak yer alan Arona, SUV serisinde yer almasıyla birlikte teknik özelliği, teknolojisi, güvenliği, ölçüleri, standart ve opsiyonel donanımlarıyla sınıfının en iyileri arasında bulunuyor. Ayrıca Arona modeli 2018 yılında kendine özgün tasarımından dolayı Red Dot tasarım ödülüne layık görülüyor. Seat Arona üç farklı modele sahip ve bunlar Style Plus, Xcellence, FR olarak adlandırılıyor. Geniş donanımları sayesinde günlük ve uzun yolculuklarınızda keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Seat Arona kiralık hizmetimizden hemen yararlanmak istiyorsanız SIXT araç kiralama şubelerimizi ziyaret edebilir, 0850 222 20 00 numaralı çağrı merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.

Kusursuz Tasarımıyla İç ve Dış Donanım Özellikleri

Seat Arona özellikleri iç ve dış donanımı açısından taktir topluyor. 16 inçlik alüminyum jantlara sahip olmasının dışında ön ve arka park sensörleri de kullanım açısından pratiklik sağlıyor. Aynı zamanda dönüşe duyarlı ön sis farları, LED arka stop lambaları ve LED gündüz sürüş farı gibi özelliklere sahip. Seat Arona’da kendi tarzınıza uygun tavan rengi seçme fırsatınız bulunuyor. Üç farklı renk seçeneğine sahip olduğunuz bu özellik ile arabanız sizi yansıtsın! Görüş açınızı engellememesi için araçta ısıtmalı ve otomatik katlanabilir dikiz aynalar bulunuyor. İç donanım konusunda da sürücülerinin rahatı düşünen Seat Arona’nın içi Xcellence döşeme ile kaplı. Telefonunuzu kolayca şarj edebilmeniz için kablosuz şarj ünitesi de bulunuyor. Araç dijital gösterge paneli ve full link teknolojisi ile iç donanımı oldukça renkli hale getiriyor. Paket seçiminize göre kışın ısıtmalı silecek suyu ve ön koltuk ısıtması özellikleri sunuluyor.

Arona’nın Ölçüleri ve Güvenlik Sistemi

Seat’ın SUV kategorisinde yer alan Arona iç ve dış genişliği ile bu kategorideki en çok talep edinen araçlardan biri oluyor. Aracın uzunluğu 4.138 mm uzunluğunda. Genişliği 1.780 mm, yüksekliği ise 1.552 mm’dir. Bagaj hacmi 400 litre olan bu araç çocuklu ailelerin tercihleri arasında da yer alıyor. Bagaj hacminin geniş olması seyahatler için de kullanışlı hale geliyor. Araçta bulunan kör nokta tespit sistemi sayesinde aracın kör noktasında bulunan diğer araçları kolayca tespit edip daha güvenli bir şekilde şerit değiştirmenize yardımcı oluyor. Ayrıca ön bölge asistanı ile adaptif hız sabitleyici sistemi, trafikte olası ani fren durumunda akıllı sensörler öndeki araçla olan mesafeyi koruyor ve gerekli noktada fren sistemi devreye giriyor, aracın hızını yavaşlatıp tehlikeyi önlüyor.

Üç Farklı Paket Seçeneği İle Yeni Arona

Araç Style Plus, Xcellence ve FR olmak üzere üç farklı pakete sahiptir. Seçeceğiniz paket aracınızın özelliklerini ve fiyatını etkiliyor. Style Plus pakette, 6,5 inç multimedya sistemi, full link teknolojisi, LED gündüz sürüş farları, arka park farları, arka park sensörü, ön bölge asistanı bulunuyor. Xcellence paketinde ise anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, deri gösterge paneli, ön ve arka park sensörü, park asistanı, geri görüş kamerası ve krom yan cam çerçevesi kullanılıyor. FR paketi iç ve dış tasarımında daha spor bir görünümle müşterilerine sunuluyor. Bu pakette, FR tamponlar, FR süspansiyonlar, spor FR döşeme, FR direksiyon, sürüş profili seçimi, siyah iç tavan gibi özellikler bulunuyor. Seat Arona’nın bu modelde sunduğu paketler arasında motor hacmi ve gücü açısından bir farklılık bulunmuyor. Bütün araçlar 1.0 EcoTSI 110 HP DSG olarak sunuluyor. Eşsiz donanımı, teknik özellikleri ve tasarımıyla Arona bu yıl da oldukça ilgi görüyor.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler