Mercedes-Benz C 200 d İncelemesi

Son derece iddialı bir araba olan Mercedes-Benz C 200 d dinamiği ve güçlü tasarımı ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Sınıfının popüler arabalarından olan Mercedes-Benz C 200 d konforuyla sürücüye diğer arabalardan farklı olduğunu hissettiriyor. Gözleri üstüne çeken dış mekân tasarımıyla adeta teknolojiyi, modernliği simgeliyor. Aynı şekilde iç mekân tasarımı da estetik açıdan son derece kusursuz tasarlanmış. Geniş bagaj hacmine sahip olan C 200 d Mercedes kalabalık ailelerin tercihleri arasında yer alıyor. Sizin için en uygun arabanın Mercedes-Benz C 200 d olduğunu düşünüyorsanız Mercedes-Benz C 200 d incelememizi okuyarak bilgi sahibi olabilir, araç ile ilgili deneyim yaşamak istiyorsanız SIXT Rent a Car’dan bir Mercedes-Benz C 200 d kolayca kiralayabilirsiniz.

Mercedes-Benz C 200 d Dış Mekân Özellikleri

Mercedes Benz C 200 d oldukça şık bir dış görünüşe sahip. Son derece şık ve sportif bir görünüme sahip olan C 200 d adeta görenleri kendine hayran bırakıyor. Aracın önden görünüşünde ilk olarak siyah ön panjurları dikkat çekiyor. Eşsiz bir far tasarımına sahip olan Mercedes-Benz C 200 d’de dinamik far aydınlatması kullanılıyor. Ön ve arka farlarında da LED far kullanılan Mercedes-Benz C 200 d karanlıkta hem önden hem de arkadan gelen araçlar için oldukça fark edilir ve dikkat çekici bir tasarıma sahip. Mercedes-Benz C 200 d komple açılır cam tavan özelliğine sahip. Dışarıdan görünen siyah cam aracın dış tasarımı daha havalı bir görünüm kazandırıyor. Aracın arka kısmında ise egzoz görünümüne sahip tampon dikkat çekiyor.

Mercedes-Benz C 200 d İç Tasarımı Nasıl?

Mercedes-Benz C 200 d genel olarak iç tasarımda oldukça geniş ve rahat bir yaşam alanı sunuyor. Aracın iç tasarımına geçtiğimizde iki çeşit dizayn seçeneği bulunuyor. Bu seçenekler ahşap dizayn ve piano black dizayn olarak adlandırıyor. Aracın ön konsolu oldukça estetik bir tasarıma sahip. Konsolun orta bölümünde klima ayarları, saklama alanı ve dijital ekran bulunuyor. Dijital ekranda radyo, bluetooth, navigasyon gibi özellikler bulunuyor. Aynı zamanda aracın orta bölümünde sürüş modu ayarlama (sport, comfort, individual, eco), start-stop, park sensörü tuşu ve ses sistemini açma kapama tuşu yer alıyor. Aracın kapıları ve ön konsolunun dikişli deri tasarımı göze çarpan özellikler arasında. Mercedes-Benz C 200 d deri koltuk tasarımı da aracın iç tasarımının ön plana çıkmasındaki etkenlerden. Konforlu bir iç tasarıma sahip olan C 200 d ön koltuklarında koltuk ısıtması sunuyor. Isıtmayı kademeli olarak üç seviyede kapı kollarının üzerindeki tuştan ayarlayabiliyorsunuz. Cam tavan özelliği sayesinde aracın içerisi olduğundan daha ferah görünüyor. Mercedes-Benz C 200 d iç tasarımını vakit kaybetmeden keşfedebilirsiniz.

Mercedes-Benz C 200 d Motor Özellikleri

Mercedes-Benz C 200 d sedan teknik özelliklerine baktığımızda araç; dizel olmasına rağmen performansı yüksek motor özelliklerine sahip. Dizel olduğu için şehir içinde ve şehir dışında benzinli araçlara göre daha hesaplı. 41 litre yakıt deposuna sahip olan C 200 d şehir içerisinde 4.9-4.5 Lt/100 km yakarken şehir dışında 3.7-3.4 Lt/100 km yakıyor. Yani ortalama yakıt tüketimi 4.2-3.8 Lt/100 km’dir. 0-100 km/saat hızlanmasını ise 9.7 saniyede gerçekleştiriyor. Tam bir performans arabası olan C 200 maksimum 218 km hıza kadar çıkabiliyor. 136 beygire sahip 4 silindirli Mercedes-Benz C 200 d 1598 cm3 motor hacmi özelliğine sahip. Mercedes-Benz C 200 d’yi araç kiralama sayfamızdan kolayca kiralayabilirsiniz.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler