Jeep Renegade İncelemesi

Jeep Renegade sürücüye 360 derece hizmet vermek için tasarlanan popüler bir SUV. Farklı seçenekler sunan model, yolculuğunuz için ihtiyacınız olan pek çok özellik ile donatılıyor. Kendine has dış tasarımı ile hafızalara kazınan model, iç mekânındaki tasarım ve teknik konularında gösterdiği başarı ile de alkışı hak ediyor. Siz de Jeep Renegade incelememize göz gezdirerek model hakkındaki tüm merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Dilerseniz bu SUV ile keyifli bir arazi sürüşüne çıkmak için araç filomuzdaki Jeep Renegade sayfamızı ziyaret edip hemen rezervasyon işlemlerine başlayabilirsiniz. Araç hakkındaki özelliklerin donanım paketlerine göre değişkenlik gösterebileceğini unutmayın.

Jeep Renegade Dış Mekân Özellikleri

Jeep Renegade 4x4 modellerinin tasarım açısından gerçek bir Jeep olduğunu söylemek mümkün. Adeta kutu görünümündeki, kare formuna benzeyen dış yapısı sayesinde model tam bir arazi aracı olduğunu da ispat ediyor. Ön tarafında modelin 7 parçalı panjuru yer alıyor ve Jeep Renegade modelinin tasarımında bu detay oldukça karakteristik bir değer taşıyor. Çıkık çamurları da yine modelin arazi aracı kimliğine katkı sağlıyor. Jeep Renegade özellikleri içerisinde modelin arka dış cephesi de öne çıkıyor. Burada da yine modelin kendine has tasarım ayrıntılarından söz edebiliriz. Kare formlu stop lambaları son derece karakteristik. Dikdörtgen ve köşeli formu sayesinde de sınıfındaki tüm rakiplerinden ayrılmasını biliyor. Jeep Renegade bagaj hacmi ise 351 litre. Sınıfının beklentilerini karşılayacak düzeyde olan bagaj hacmi, işlevselliği artıran detayları ile de kullanıcı dostu bir tasarım sunuyor. Ek olarak modeline göre koltuklar katlandığında daha çok yükleme kapasitesi sunan bagaj hacimleri de var. Örneğin, Jeep Renegade 1.6 dizel modeller de 351 litre sunarken arka koltukların ayarlanması neticesinde burada 1440 litrelik yükleme hacmine de sahip olabilirsiniz.

Jeep Renegade İç Tasarımı Nasıl?

Jeep Renegade iç tasarımında öne çıkan en önemli ayrıntılardan biri sunulan ferah ve geniş yaşam alanı. Ortalama boydaki pek çok yolcu, arka koltuklarda son derece rahat bir diz ve baş mesafesine erişebiliyor. Bu da uzun yolculuklarda dahi üst düzey konforu koruyabiliyor. Ek olarak modelin sunduğu baş mesafesi de onu rakiplerinden önemli ölçüde ayırabiliyor. Tavanın arkaya doğru alçalmaması, içeride çok ferah bir baş mesafesini standart kılıyor. Ek olarak paketine göre panoramik cam tavana sahip modeller de içeride ayrıca ferah bir yaşam alanı vadediyor. Bu sayede ister sürücü olun ister yolcu; yolculuklarınızda tavandaki cam tavan sayesinde gökyüzüne bakabilir ve son derece ferah bir şekilde seyahatinizi tamamlayabilirsiniz. Arkada 3 koltuk olması da arabada 5 yolcunun rahatlıkla seyahate çıkabileceğini gösteriyor. Sürücü koltuğunda da keşfedilecek pek çok özellik var. Sürücü koltuğuna geçtiğiniz gibi çok daha yüksekte oturduğunuzu fark edeceksiniz. Ön camın sizden uzak yapısı da ekstra rahatlık sunabiliyor. Aracın içerisinde de sıkça yumuşak ve kaliteli plastik malzemeleri görebilirsiniz. Bunlar da aracın kalitesine değer katan ayrıntılardan. Multimedya sistemi, işlevsel ve kompakt klima kumandaları, bardaklık ve açılan kol dayama da yine ön tarafta dikkati çekiyor.

Jeep Renegade Teknik Özellikleri

Teknolojik özellikler bakımından bir dizi harika unsuru saymak mümkün. 8.4 inç bilgi - eğlence sistemi; iPod, USB gibi cihazlar ile uyumlu olması neticesinde kesintisiz bir müzik deneyimi vadediyor. Klimayı da doğrudan bu ekrandan ayarlayabilirsiniz. Sunulan yüksek çözünürlüklü ekran, aracın arkasındaki alanın renkli görüntülerini de sunabiliyor. Gelelim performans ve diğer bilgilere. Jeep Renegade 1.4 benzinli ve 1.6 - 2.0 dizel motor seçenekler sunuyor. 1.4 ve 2.0 litrelik 4x4 versiyonlar 170 hp motor gücü sunuyor. 1.6 Multijet ise 120 hp motor gücüne sahip olup dizel / 4 silindirli yapıda. Şanzıman tarafında da farklı seçenekler bulmanız mümkün. 6 ileri vitesli otomatik şanzıman bunlardan biri. Ek olarak manuel vites sistemi ile donatılan versiyonlarını da bulabilirsiniz. Aracın güvenlik noktasında da sahip olduğu pek çok teknik veri var. Şerit değiştirme ikaz sistemi, kör nokta izleme ve arka çapraz algılama sensörü, hız sabitleme, önden çarpma uyarı sistemi gibi özellikler sayesinde çok daha güvenli bir sürüş deneyimleyebilirsiniz. Jeep Renegade yakıt tüketimi ise fabrika verilerine göre 100 km'de şehir içi 5,5 litre, şehir dışı 4,0 litre ve ortalama 4,6 litre şeklinde. Dilerseniz, Araç Filomuz sayfamızı ziyaret ederek diğer SUV seçeneklerini de inceleyebilir, rezervasyonunu başlatıp hemen yola çıkmaya hazırlanabilirsiniz.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler