Hyundai Bayon İncelemesi

Kompakt bir crossover SUV olan Hyundai Bayon gerek tasarım gerek teknik özellikler gerekse güvenlik ve performans anlamında sürücüsünü memnun eden bir araç. Sportif bir ön ızgara, keskin farlar ve inişli bir çatı çizgisi ile öne çıkan Hyundai Bayon ile başladığınız yolculuklarda konfor ve lüks sizinle olacak. Siz de segmentinde farklı özellikleriyle öne çıkan ekonomik bir SUV araç sahibi olmak isterseniz, sizin için hazırladığımız bu Hyundai Bayon inceleme yazısını okumadan karar vermeyin. Aşağıda bu SUV aracın teknik, tasarım ve güvenlik özelliklerini rahatça görebilirsiniz.

Hyundai Bayon Tasarım İncelemesi

Sürüş özellikleri ve yakıt ekonomisi açısından oldukça başarılı olan Hyundai Bayon iç tasarımıyla da büyülüyor. Araçtaki belirgin çizgiler ve estetik hatlar, sürücülerin ve yolcuların tüm tasarım isteklerini karşılar nitelikte. Farklı dış renklerde sunulan Hyundai Bayon; Mangrove Yeşil, Derin Mavi, Turkuaz Metalik, Ateş Kırmızı, Mika Siyah, Manyetik Gri, Kumsal Gri, Kurşun Gri ve Atlas Beyaz gövde renk seçenekleriyle bulunabilir. Bunların yanı sıra aracın ön tarafında ok formunda tasarlanan farlara ek olarak geniş ızgara ve ince LED gündüz farları yer alıyor. Aracın arka kısmı da en az ön tarafı kadar etkileyici. Öndeki ok şekilli farlar, arkadaki kırmızı vurgu çizgisiyle birleşerek tasarıma harika bir bütünlük kazandırıyor. Kendisinden emin ve güçlü çizgilerle donatılan Hyundai Bayon incelemesine aracın şık jantlarıyla devam ediyoruz. Bayon'da 16" ve 17" şık alaşım jant seçenekleri mevcut. Bu opsiyonlar arasından seçim yaparak aracınızı dilediğiniz özelliklerle sürebilirsiniz. Son olarak araçtaki ok biçili arka farlar, daha geniş bir duruş yapmak için tasarımcılar tarafından yanlardaki en uç noktalara yerleştirilmiş. Bu sayede Hyundai Bayon'un etkileyici tasarımı çok daha etkili şekilde vurgulanmış oluyor.

Hyundai Bayon Teknik İnceleme

Hyundai Beyon inceleme yazımıza, aracın teknik özellikleriyle devam ediyoruz. Şehir içi ve şehirler arası düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken bu SUV araçta, 6 ileri vites bulunuyor. Belli paketlerinde yer alan özelliklerle aracın iç donanımında akıllı anahtar, start/stop teknolojisi, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, derinlik ve yükseklik ayarlı elektrik destekli direksiyon, 3,7" ekranlı radyo ve MP3 çalar, 8" dokunmatik bilgi ve eğlence paneli, 10,25" dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi, kablosuz şarj portu, köpekbalığı anten, Bose Premium ses sitemi, hız sabitleyici ve hız sınırlayıcı, geri görüş kamerası, otomatik kararan iç dikiz aynası, yağmur sensörü, otomatik yanan farlar, ışıklı makyaj aynaları, bagaj düzenleyici ve daha pek çok özellik yer alıyor. Aracın dışına baktığımızda ise öne çıkan Hyundai Bayon teknik özellikler arasında LED gündüz farları, kaput altı izolatörü, lastik tamir kiti, 16 ve 17 inç seçenekli jantlar, arka sis farları, renkli camlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, tavan rayları, açılabilir sunroof, ön ve arka park mesafesi uyarısı ve renkli camları saymak mümkün. 40 litre yakıt deposu kapasitesiyle sevilen Hyundai Bayon, SIXT araç filosunda sizi bekliyor.

Hyundai Bayon Konfor ve Güvenlik İncelemesi

Teknik ve tasarım niteliklerinin yanı sıra güvenlik ve konfor anlamında da tatmin edici olan Hyundai Bayon, kendi segmentinde oyun değiştirici oluyor. Araç içi bağlantı seçenekleri, ileri seviye güvenlik paketleri ve Gelişmiş Sürüş Asistan Sistemleri ile Bayon, konfor ile güvenliği bir araya getiren SUV'lardan. Örneğin araçtaki bölünmüş ekran özelliğine sahip 10,25" büyük ekran sayesinde son teknolojinin keyfini sürmeniz mümkün. İster en sevdiğiniz çalma listenizi oynatın ister eller serbest görüşmeler yapın... Aradığınız her şey bu ekranda parmaklarınızın ucunda. Hatta bu ekrandaki Apple Car Play desteği ile telefonunuzun işlevlerini aracınızın ekranına taşıyabilirsiniz. Kısacası Hyundai Bayon, güvenlik ve konforda da beklentilerinizin üzerinde.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler