En İyi Cabrio Arabalar

Yazın sıcağında araç içinde serinliğin tadını çıkarmak istemez misiniz? Cabrio arabalar, tam da bunun için tasarlanmış. Gerek son derece havalı görüntüsü gerekse işlevsel tavanıyla sürücülerden ve yolculardan tam puan alan bu araçlar hakkında, yazının ilerleyen bölümlerinde detaylı bilgi edinmeniz mümkün. Aşağıda sizin için seçilen Fiat, BMW ve Mercedes Benz marka en iyi cabrio arabalar yer alıyor. Okumaya devam ederek en iyi cabrio araba hangisi, kendiniz karar verebilirsiniz.

BMW Z4 Roadstar

Sınırları zorlayan estetik tasarımı ve son derece göz alıcı modernliğiyle karşınızda BMW Z4 Roadstar. Adından da anlaşılacağı üzere yolların yıldızı olan bu canavar, BMW'nin ikonik ön ızgara tasarımını bir tık daha belirginleştirmiş. Yaklaşık 258 beygir güçlü sürüş dinamikleri ve yüksek hassasiyetli kullanım olanağı sayesinde bu araçla trafikteki performansınızda kimse elinize su dökemez. Ayrıca bu arabada M aerodinamik paketi de bulunmakta. Lüksün standart olarak sunulduğu BMW Z4 Roadstar, üst düzey bir otomobilden beklenen her özelliği bünyesine barındırıyor. Gelelim aracın ön tasarımına. Dünyadaki en iyi cabrio araba modelleri arasında üst sıralarda yer alan BMW Z4 Roadstar'ın böbrek ızgaraları, özellikle geniş ve düz şekilde tasarlanmış. Arabaya sportiflik kazandıran bu özellik, aynı zamanda özel bir derinliği ve kaliteyi de yansıtıyor. Aracın yanlardaki çamurluk davlumbazlarındaki belirgin hatlarsa yolların yıldızına ayrı bir gizem katmıyor değil. BMW Z4 Roadstar'ın öne çıkan sürüş dinamikleri arasında ise M Sport fren sistemi mevcut. Önde dört, arkada tek pistonlu fren sistemi, canlı mavi rengiyle jant arasından kendini gösteriyor ve büyük fren diskleri sayesinde son derece güçlü bir performansa imza atıyor. Kısacası tüm bu özelliklere ve daha fazlasına sahip olan BMW Z4 Roadstar, cabrio araçlar içinde en güzellerinden.

Mercedes Benz E-Serisi Cabriolet

En güzel cabrio arabalar içinde ikinci sırada yine bir Alman markasını görüyoruz. Mercedes Benz E-Serisi Cabriolet, bakışları hapsetmek için tasarlanmış. Üst düzel teknolojik sistemleri, sürücü ve yolcuların konforunu ve güvenliğini sağlayan işlevsel özellikleri ve tabi ki göz alıcı tasarımıyla karşınızda E-Serisi Cabriolet! Çok sayıda yeniliği beraberinde getiren bu araçtaki standartlar saymakla bitmez. Öncelikle bu otomobilin, teknoloji ve konforun mükemmel bir bileşimi olduğunu söylemekle başlayabiliriz. Hayatları kolaylaştıran sayısız özelliği bünyesinde barındıran Mercedes Benz E-Serisi Cabriolet'te arttırılmış gerçekliğe sahip navigasyon sistemi, Magic Vision Control cam yıkama sistemi, Keyless-Go konfor paketi, kapı kapama yardımcısı, Air Body Control havalı süspansiyon sistemi, aktif fren yardımcısı, aktif takip yardımcısı ve Urban Guard araç koruma teknolojisi bulunuyor. Sadece 6,1 saniye gibi kısacık bir sürede 0 km'den 100 km'ye ulaşabilen araç, trafikte performans sergilemek isteyenler için son derece cazip. Üstelik otomobildeki navigasyon sistemi, size karmaşık caddelerde ve sokaklarda dahi yönünüzü kolayca bulduruyor. Zira bu navigasyon, sanal dünya ile gerçek dünyayı birleştirerek çalışıyor. Grafik navigasyonu ve trafik hatırlatmalarını canlı resimlere kusursuz biçimde dönüştüren E-Serisi Cabriolet sayesinde stressiz yol bulma deneyimi sizi bekliyor.

Fiat 500e Cabrio

Kendi küçük, yapabilecekleri büyük bir otomobil var sırada: Fiat 500e Cabrio. Küçük cabrio arabalar arasında belki de en sevimlisi olan bu İtalyan güzelinde; akıllı adaptif hız sabitleme, otomatik frenleme, yorgunluk algılama, şerit ortalama, acil yardım sistemi ve daha pek çok yararlı teknolojik özellik mevcut. Bunların yanı sıra otomatik kararan iç dikiz aynası, 17" elmas kesim jantlar, çift renkli direksiyon, üst kalite koltuk kumaşları, panoramik cam tavan, full LED infinity farlar, 10,25" navigasyonlu tablet ekranı, krom yan çıta ve krom kapı eşiği de aracın sevilen özelliklerinden. Aracın tablet ekranından sevdiğiniz müzikleri dinleyebilir, istediğiniz kişiyle sesli görüşmeler yapabilir ya da gideceğiniz adresi kolayca bulabilirsiniz.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler