Rezervasyonlarınızla ilgili önemli bilgileri lütfen aşağıda okuyunuz:

Mevcut rezervasyonunuzla ilgili değişiklik için;

Ön ödemeli rezervasyonlar hariç, Türkiye dışındaki rezervasyonlarınız için e-postanızdaki bağlantıyı tıklayarak veya https://www.sixt.com/php/profile/reservationchange?language=en_US sayfasını ziyaret edip rezervasyonunuzu ücretsiz olarak değiştirebilirsiniz. Değişiklikleri yapmak için, rezervasyon onay e-postanızda ekli PDF belgesinde verilen güvenlik kodunu girmeniz gerekecektir. Türkiye’deki rezervasyonlarınız için rezervasyon merkezimize ulaşmanız yeterli.

Tur Operatörü veya Seyahat Acentesi ile yapılan rezervasyon değişikliği için;

Rezervasyonunuz iş ortaklarımızdan ya da bir seyahat acentesi aracılığıyla yapılmışsa lütfen servis sağlayıcınıza başvurun.

Ön ödemeli rezervasyonunuzun değişikliği için;

Korona Virüsü riski yüksek olan (örn. İtalya ve Fransa) belirli bölgelerde veya seyahat kısıtlamaları bulunan ülkelerde (örneğin ABD veya İsrail) ön ödemeli rezervasyon için değişiklik isteyebilirsiniz. Rezervasyonunuzla ilgili her türlü değişiklik hakkında ayrıntılı bilgi almak için lütfen Müşteri Hizmetleri ekibimizle iletişime geçiniz.

Müşteri Hizmetleri

Müşteri Hizmetleri ekibimiz, sorularınız veya endişeleriniz konusunda size yardımcı olmaya hazırdır. Sorularınıza bu sayfa üzerinden cevap alamadıysanız, telefon veya e-posta yoluyla bize ulaşabilirsiniz.

0850 2222 000

rezervasyon@sixt.com.tr

 

 

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler