15 Haziran 2012, Alaçatı - Çeşme - SIXT rent a car bir parçası olduğu ulaşım sektörüne değer katan işbirlikleri yapmaya devam ediyor.

SIXT rent a car bu anlayışla 15 - 24 Haziran 2012 tarihleri arasında bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Alaçatı Festivali'ne "Ulaşım Sponsoru" oldu. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Alaçatı Belediyesi, Alaçatı Turizm Derneği, Alaçatı Tanıtma Fonu, EGSD ve Sixt rent car sponsorluklarında düzenlenen bu festivale cazın dünyaca en beğenilen seslerinden birisi olan Buika da katılacak. Festivalde yine ülkemizi Eurovision'da başarıyla temsil eden Can Bonomo da bir konser verecek. Festival süresince MFO, Grup Gündoğarken, Bulutsuzluk Özlemi ve daha birçok sanatçı konserler verecek.

SIXT rent a car olarak başta Alaçatı ve ülkemizin tanıtımına katkı veren bu festivale sponsor olmaktan duyduğumuz mutluluğu belirtmek isteriz.

SIXT rent a car dünyada 110'den fazla ülkede ve 2000'i aşkın kiralama ofisinde hizmet veren Avrupa'nın en büyük araç kiralama firmalarından birisidir.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler