SIXT araç kiralama pazarında yenilikçilik alanındaki liderliğini sürdürüyor. Müşteriler birçok mobil imkanlardan faydalanabilecekler. İzmir, 27 Kasım 2008 - Almanya'nın lider araç kiralama kuruluşu ve yüksek teknolojiler ile mobil çözümler sunan SIXT AG şimdi de müşterilerine Apple iPhone üzerinden araç kiralama imkanı sunuyor. Özel olarak hazırlanmış olan bir SIXT uygulaması vasıtası ile müşteriler bu akıllı telefon ekranı üzerinde birkaç hareketle dünya üzerinde kiralamak istedikleri araçlara ulaşabiliyorlar.

İlk birkaç gün boyunca alınan tıklanma sayıları da bu uygulamaya ne kadar ilgi olduğunu göstermektedir. Bu özel servis SIXTin yenilikçilik alanındaki iddasını bir adım daha ileri taşımıştır. iPhone kullanıcıları bu SIXT uygulamasını internetten (http://www.sixt.com/iphone/), iPhone veya iTunes üzerinden ücretsiz olarak indirebilecekler ve bu uygulama ile iPhone üzerinden araç rezervasyonu yapılabilecek ve rezervasyon onayını "screenshot(ekran görüntüsü)" olarak iPhone ekranına alabilecekler.

Müşteriler aynı zamanda bu rezervasyonlarını iPhone üzerinden değiştirebilecekler veya isterlerse iptal edebileceklerdir. iPhone kullanıcıları bu uygulama ile kendilerine en yakın SIXT rent a car ofisini GPS üzerinden tespit edebileceklerdir. En iyi teklif sekmesi olan 'top offer' başlığından müşteriler en güncel teklifleri görebilecekler. SIXT kartı kullanıcıları da kendilerine özel fiyatlardan, yine ayrıcalıklı olarak yararlanacaktır. SIXT Türkiye Genel Müdürü Fehmi SERTDEMİR SIXT tarafından bildirildiği gibi, SIXT araç kiralama işlemlerini en basit ve en uygun şekle indirgemek için gereken tüm teknolojileri kullanmaktadır. Bu yaklaşımla http://www.sixt.com.tr web sitesi de yenilenmiş, internet arayüzlü mobil telefonlardan hem hızlı hem esnek bir biçimde online kiralama hizmeti alınabilmektedir. Rezervasyonunuzun detaylarını SMS olarak alabilirsiniz. Böylece gerekli bilgiler her an cebinizde hazır. (check-in) arayüzleri geliştirilmiştir. Bu şekildeki yeniliklerin son halkası da iPhone arayüzü olmuştur. SIXT rent a car modern teknolojilere olan bakışı ile bu alanda da yine bir ilki gerçekleştirmiş ve iPhone üzerinde yazılım geliştiren ve bunu müşterilerine sunan ilk araç kiralama firması olmuştur. Sektörün yenilikçi lideri olarak, mobil hizmetlerden müşterilerimizi daha kapsamlı bir şekilde yararlandırabilmek için daima en son teknolojilerilerden faydalanacağız.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler