SIXT rent a car, IMEX Frankfurt'un resmi araç kiralama partneri oldu!

Frankfurt, 6 Mayıs 2014 - SIXT rent a car, IMEX Frankfurt'un resmi araç kiralama ortağı ve toplantı, kongre, organizasyonların güçlü çözüm ortağı olarak kendini göstermektedir.

SIXT, 20-22 Mayıs 2014 tarihlerinde G685 nolu standında çok sayıda ziyaretçiye yeni mobilite konseptlerine bir bakış açısı sağlamak ve bireysel ihtiyaçlarına özel çözümler sunmak üzere yerini alacak. Ayrıca SIXT Ekibi, hem standında hemde www.imex-frankfurt.com internet sitesinde özel araç kiralama teklifleri sunacaktır.

SIXT Kongre Programı; toplantı, kongre ve organiasyonların ideal program ortağı olmasını sağlamaktadır. Müşteriler; geniş havalimanı ve tren istasyonu ofisleri, rezervasyon merkezi ve mobil rezervasyon uygulamalarının yanı sıra rent a truck gibi sayısız avantajdan faydalanabilirler.

Aynı zamanda; SIXT Limuzin Servis'de bu sektör için ideal ve doğru bir üründür. Yüksek donanıma sahip araçlar,yabancı dil bilen, profesyonel ve eğitimli şoförler gibi avantajlardan faydalanabilinir.

SIXT rent a car siz müşterilerimize Türkiye'de 38 noktada hizmet vermektedir. Bu yerel ağımıza dünyada 100'den fazla ülke ve 3500'ün üzerinde SIXT ofisi eşlik etmektedir.

SIXT rent a car - Çağrı Merkezi: 444 00 76 veya 0850 222 2 000

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler