Araç kiralama sektörünün önde gelen markalarından SIXT rent a car ve Galatasaray yeni bir anlaşmaya imza attı. Galatasaray Futbol A takımının ana sponsoru olarak kulübe olan katkılarını dile getiren SIXT rent a car’ın adı, sponsorluk dönemi boyunca takımın formalarında yer alacak.

Galatasaray Adası’nda düzenlenen basın tanıtım toplantısı ile duyurulan bu yeni anlaşma, Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Hancan, Bor Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Müge Çetin, SIXT Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Aras ve Bor Holding yöneticileri ile birlikte Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Galatasaraylı futbolcular Fernando Muslera, Mauro Icardi ve Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Başkan Vekili ve SIXT Türkiye Genel Müdür Yardımcısı, bu yeni sponsorluk anlaşmasını şu sözlerle kutladı.

Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Hancan, “Değerli başkanım, saygıdeğer yönetim kurul üyeleri, değerli futbolcu arkadaşlarımız, çok değerli basın mensupları, sevgili çalışma arkadaşlarım hepinizi saygıyla selamlıyorum. 2019 yılından bu yana ilk olarak Magdeburger Sigorta ile sponsorluğun ilk adımlarını attık. Gurur ve onurla 4. yılımızı tamamlamak için başkanımızın saygıdeğer katılımlarıyla imza törenine başlıyoruz.”

Çok güzel günler dakikalar, saatler ve yolculuklar yaşadık. Bu heyecanı hep birlikte paylaştık. Burada olmaktan ve 4. yılımızda Galatasaray’ın ana sponsoru olmaktan dolayı çok gurur duyuyorum. Galatasaray’ımızın başarıları hepimiz tarafından çok iyi biliniyor. Biz de bu başarıları destekleyen şirket olarak çok mutluyuz. SIXT markasıyla önümüzdeki yıl 5 senelik sözleşme imzalıyoruz. Galatasaray’ın başarılarında umarım güzel katkılarımız olur. Umarım Galatasaray’ın muhteşem takımıyla şampiyonluklara beraber imza atacağız. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bor Holding Yönetim Kurulu Başkan vekili Müge Çetin, “Değerli Dursun Başkanım, Değerli Metin Başkanım, kulüp yöneticilerimiz, sevgili Bor Holding çalışma arkadaşlarım, bizi isteyen Galatasaraylı taraftar dostlarımız… Hepinize bizi yalnız bırakmadığınız için öncelikle teşekkür ederek başlamak isterim. Bu masada sanırım dördüncü kez sponsorlukla alakalı oturuyorum ama hala ilk günkü gibi heyecanlıyım. Ben bir Galatasaraylıyım. Bugün burada Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili sıfatıyla oturuyor olmama rağmen kişisel olarak ve şirket adına çok büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Bu sponsorluk anlaşmamızın dördüncü yılında devam etmesinden dolayı tekrar teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Galatasaray inşallah hak ettiği yer olan Şampiyonlar Ligi’nde olur ve bu sene daha büyük başarılarla devam ederiz.” şeklinde konuştu.

SIXT Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Aras ise “Değerli misafirlerimiz, hepiniz hoş geldiniz. Sizi burada görmek ayrıca bir keyif. Galatasaray, elde ettiği başarılarla sadece Türkiye’de değil, dünya da taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanmış uluslararası bir marka. Benzer şekilde de SIXT de dünyada 100’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Bizim de kendi taraftarlarımız var. İki marka arasında böyle bir paralellik kuruyorum. Bu iki markanın Türkiye’de iş ortaklığının devamını sağlayan sayın başkanlarımıza, değerli yöneticilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Son bir teşekkür fiziken burada olmayan ama gönülden destek veren SIXT çalışanlarımıza, 300 arkadaşıma ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek’in bu yeni iş birliğine dair açıklaması ise şöyle oldu:

“Değerli basın mensupları, bizi izleyen sevgili Galatasaraylılar, hepiniz, basın toplantımıza hoş geldiniz. Bugün, Galatasaray Spor Kulübü olarak SIXT ile yaptığımız forma ana sponsorluğu anlaşmasının imza töreni için bir aradayız. Araç kiralama sektörünün önde gelen uluslararası markalarından biri olan SIXT ile bu iş birliğimiz uzun soluklu olacak.”

“Bugün 5 yıllık bir anlaşmaya imza atıyoruz. Bu uzun süreli anlaşma, SIXT markasının Galatasaray’a duyduğu güveni ve değeri gösteriyor.  Ben bunun için SIXT’e teşekkürlerimi sunuyorum. Türk futbolunun içinden geçtiği bu dönemde kulübümüze verilen her destek çok önemli.”

“Bunun yanında, Galatasaray markasına son dönemde gösterilen ilginin de çok değerli olduğunu düşünüyorum değerli arkadaşlar… Biz, hedeflerimize ulaşmak için Galatasaraylı olsun olmasın, bizimle aynı hayalleri taşıyan markalarla iş birliği yapıyoruz.”

“Galatasaray’ın kültüründe, bir kişi ya da grubun kontrolünü sürdürmesi amacıyla, zorla yapılmış sponsorluklar yoktur. Bu hassasiyet ve hür irade ile biz, başka kulüplere benzemeyiz.”

“Anlaşmamızın Galatasaray’ımıza, SIXT’e ve Türk sporuna hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Metin Öztürk : “Dünya Markasıyız”

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk ise anlaşmaya dair şu sözleri sarf etti: “Müthiş bir gün. Kaptanımız Muslera ve Icardi burada. Bu muhteşem ortam sizin kanalınızla dünyaya yayılıyor. Böyle bir yer yok. Bu adayı bize sağlayan o günkü yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Dünya markasıyız. SIXT uluslararası bir marka. Bu birlikteliklerin bundan sonra ne kadar güçlü devam edeceğini gösteriyor. Sayın başkanımız liderliğinde bu Ada’da inanılmaz şeyler yapıldı. Bundan sonraki 3-4 yılın işareti. Yönetim Kurulum adına Sayın Başkanım Dursun Aydın Özbek’e binlerce kez teşekkür ediyorum.”

Fernando Muslera: “Başarılarımız Tekrar Edecek”

Galatasaray Futbol A Takım Kaptanı Fernando Muslera, “Bizim için çok büyük bir gurur. SIXT markasının göğsümüzde Galatasaray forması altında yıllardır bize destek olduğu için çok teşekkür ediyoruz. Onların desteğini arkamızda hissediyoruz.” Sözlerini kullandı.

Takımın bir diğer önemli ismi Arjantinli Süper star Mauro Icardi ise “Bu formayı geçen sene kiralık oyuncu olarak giymiştim. Bu sene bu ailenin bir parçası olarak giyiyorum. Önümüzdeki yıllarda da bu forma için elimden gelen her şeyi vereceğim. Sayın başkanıma ve SIXT’e teşekkür etmek istiyorum. Burada bulunduğum için çok mutluyum. Sezon içinde elimden geleni yaparak bu forma için sonuna kadar mücadele edeceğim. İlk senemde şampiyon olduk. Umarım önümüzdeki senelerde başarılarımız tekrar edecek.” şeklinde konuştu.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler