İstanbul, 9 Aralık 2010 - Geleneksel olarak her yıl Aralık ayında düzenlenen SIXT rent a car Küresel Kongresi bu yıl İstanbul' da gerçekleştirildi. 100' den fazla ülkeden 250 yöneticisi ile birlikte SIXT ailesinin de katıldığı kongrede küresel değerlendirmeler ve yeni hedefler gözden geçirildi. Sektöre getirdiği yenilikler, yaratıcı fikirler ve ilkler ile dikkat çeken SIXT rent a car, son olarak dünyanın en saygın ve ayrıcalıklı seyahat ödülleri olan "Dünyanın En Yaratıcı Pazarlaması" ödülüne layık görülürken, Regina SIXT, "Yılın İş Kadını" ödülünü aldı.

Almanya ve Avusturya' da pazar lideri konumundaki SIXT rent a car, Türkiye' de yerel sektörün en güçlü oyuncularından birisi olan ARTI A.Ş. ile temsil ediliyor. SIXT Türkiye filosunda otomotiv pazarının en güçlü markaları olan Mercedes-Benz, VW ve Ford gibi araçlarıyla hizmet vermekte olup, yine sektörde bir ilk olarak Mercedes-Benz E250 araçları müşterilerinin kullanımına sunmuştur.

SIXT Türkiye' de global hedefleri doğrultusunda, SIXT rent a car' ın kuruluşunun 100. yılı olan 2012 yılında, günlük kiralamada Türkiye pazarının lideri olmayı hedeflemektedir.

Sixt Hakkında;
Almanya' nın ilk araç kiralama şirketi olan SIXT rent a car, 1912 yılında Münih' te kurulmuştur ve bugün franchise ağı ile tüm dünyada 100' den fazla ülkede ve 3500 kiralama ofisinde hizmet vermektedir.

SIXT rent a car, ulaşım hizmetleri alanındaki en yenilikçi hizmet sağlayıcılarından biridir. Araç kiralama ve leasing alanlarında, SIXT rent a car müşterilerine kolaylıklar sağlayan yeni ürünler ve hizmetler geliştirmektedir. SIXT rent a car sektörüne yeni teknolojilerinin kullanımı konusunda liderlik etmektedir.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler