SIXT Kurumsal ve Bor Holding operasyonel kiralama şirketi Borlease araçları ile yapılacak kilometreleri, Help Steps uygulaması üzerinden iyiliğe dönüştürerek Efes Tarlası Yaşam Köyü'ne bağış olarak aktarmaktan büyük gurur duyuyoruz. 
Ana faaliyet alanımız olan araç kullanımının neden olduğu karbon ayak izini, çevreye duyarlı ‘toplumsal fayda’ yaratan projelerle azaltmayı destekliyoruz. Konu ile ilgili farkındalığı da artırmayı hedeflediğimiz bu projeyle, katedilen kilometreler mobil sağlık ve sağduyu uygulaması Help Steps üzerinden her gün otomatik olarak sayılacak ve her akşam sabit çarpan ile HS puanına dönüşerek Efes Tarlası Yaşam Köyü projesine otomatik aktarılacak. 
Dünyada bir ilk olan bu projenin ilk aşamasında hedef, 5 Milyar HS olarak belirlendi. 
Hedeflenen 5 Milyar HS ile Efes Tarlası Yaşam Köyü’ne nakdi destek aktarımı ve en önemlisi yerel tohumlarla doğal tarımın yaygınlaştırılması ve tüm dünyaya duyurulması hedefleniyor.
Üstelik bu projede daha fazla kilometre yapmak değil, daha az kilometre yapmak bağış tutarını artıracak ve sürücülerin attıkları adımlar da sayıma dahil edilecek. Böylece araç sürücülerini daha çok yürümeye teşvik eden Kilometre Dönüşüm Projesi ile sağlıklı yaşama da destek vermenin mutluluğu içindeyiz.
Siz de bizim gibi düşünüyorsanız kiralayacağınız kurumsal araçlarla projeye destek olabilirsiniz. 
Gelin, hep birlikte kilometreleri iyiliğe dönüştürelim!

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler