Uzun dönem araç kiralama kurumsal şirketlerin öncelikli tercihleri arasında yer almasının yanı sıra ekonomik ve operasyonel anlamda da oldukça avantajlıdır. Kurumsal araç kiralamayla yakıt tüketimi, konfor ve yeni araçlar ile devamlı satın alma işlemleriyle uğraşmadan zamandan tasarruf edebilirsiniz. Büyük ve kurumsal şirketlerin araç ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik tüm talepleri karşılayan kurumsal araç kiralama firmaları, pandemi nedeniyle son yıllarda daha fazla talep görmeye başladı. Araç kiralama ya da aylık araç kiralama söz konusu olduğunda ise SIXT rent a car, günlük taleplerinizin dışında aylık araç ihtiyaçlarınızda da her zaman yanınızda. Hem bireysel hem de kurumsal alanda araç taleplerinizi en iyi şekilde yöneten uzman personellerimizden destek almak isterseniz SIXT kurumsal kiralama araç formumuzu doldurabilirsiniz.

Ulaşımın Daha Kolay ve Güvenli Hali

Özellikle büyükşehirlerde ulaşımın daha kolay sağlanması adına araç kiralamak hem daha güvenli hem de pratiktir. İhtiyaç duyduğunuz süre zarfında araç kiralamanız toplu taşıma araçlarının yoğunluğundan uzaklaşmanıza ve daha pratik şekilde ulaşım sağlamanıza zemin hazırlar. Aylık araç kiralama seçeneğiyle toplu taşımaya ihtiyaç duymadan istediğiniz lokasyona kolayca ulaşabilirsiniz. Üstelik turistik gezilerde ya da iş seyahatlerinde de araç kiralamak, programınızı daha kolay ve verimli şekilde yönetmenize zemin hazırlar. Pandeminin de etkisiyle birlikte işe giderken ya da tatil programlarınızda toplu taşıma araçlarına ihtiyaç duymadan dilediğiniz aracı istediğiniz süreyle kiralayarak yola çıkabilirsiniz. 1 aydan 12 aya kadar bütçenize uygun aracı kiralayarak ulaşım ihtiyaçlarınızı güvenle karşılayabilirsiniz.

Operasyonel Süreçlerle Uğraşmayın

Araç kiralama fiyatları göz önünde bulundurulduğunda aylık araç kiralamak hem ekonomik hem de daha konforludur. Aylık sabit ödeme ücretleri ile araç alımında verilen toplu para çıkışını engellemiş olup ihtiyacınızın olduğu süre kadar kiralamış olursunuz. Araç satın aldığınızda belirli periyotlarda bakım, muayene ve onarım gibi süreçler ile ilgilenmek gerekir. Ancak kiralamanız halinde operasyonel süreçleri sizin yerinize firmanız yürütür. Bu sayede aracınızın bakımı ya da muayenesi ile ilgilenmek zorunda kalmadan zamandan tasarruf edebilirsiniz. Aracınız ile ilgili bir sorun yaşamanız halinde ya da yol yardıma ihtiyaç duyduğunuzda her zaman profesyonel destek alabilirsiniz. Otomobil sahibi olmak hem şirketler hem de bireyler için daha prestijli görünse de araç kiralamak her zaman daha tasarruflu ve ekonomiktir.

Araç Yenilemede Kolaylık

Araç satın almak yerine kiralamanız şirketiniz adına araçlarınızı zamanla yenilemek daha da kolaydır. Otomobilinizde bir sorun varsa filo kiraladığınız şirket ile görüşerek kısa süre içerisinde yenileyebilirsiniz. Satın alma koşulları ve süreçleri düşünüldüğünde kiraladığınız aracı yenilemeniz hem daha pratik hem de oldukça ekonomiktir. Kurumsal uzun dönem araç kiralama seçeneği ile motorlu taşıtlar vergisi ya da benzer giderleri ödemenize gerek kalmaz. Aracınızı dilediğiniz zaman yakıt, otomatik ya da manuel seçim yaparak değiştirmenize zemin hazırlar. Tüm bu operasyonel süreçlerle ilgilenmek istemiyorsanız satın almak yerine araç kiralamak özellikle kurumsal ve büyük şirketler için doğru bir seçim olacaktır.

Sigorta ve İkame Araç Kolaylığı

Araç kiralamanın bir diğer avantajı ise sigorta seçeneğidir. Olası bir kaza durumunda tüm sigorta süreçleri ile kiralama yapılan firma ilgilendiği için sorunsuz bir şekilde aracın bakım ve onarım süreçleri tamamlanır. Otomobilin kullanılamaz hale gelmesi durumunda verilen ikame araç ile ulaşım ihtiyaçlarınız aksamadan karşılanmaya devam eder. Aynı zamanda yazlık ve kışlık lastik değişimleri de kiralama yaptığınız şirket tarafından belirli periyotlarla kolayca tamamlanır. Bireysel uzun dönem araç kiralama ya da kurumsal taleplerinizde ise profesyonel destek almak isterseniz kurumsal@sixt.com.tr mail adresi üzerinden SIXT ekibine kolayca ulaşabilirsiniz. Ekonomik fiyatlara birinci sınıf araçlarla seyahat etmek ya da filo kiralama imkanlarından yararlanmak isterseniz SIXT her zaman yanınızda.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler