Günümüzün en çok tercih edilen araç modelleri arasında yer alan SUV'lar, otomobil endüstrisinde de önemli bir yer sahip. Gelişmiş özellikleri, farklı arazi koşullarına olan uyumlulukları ile pek çok noktada sürücülerin ilgisini çekmeyi başarıyor. 2024 yılının ilk yarısında da oldukça talep gören SUV modelleri, geleneksel yakıtlı modellerden, yerini çevre dostu elektrikli modellere bırakıyor. 2024 yılı SUV araç modelleri tasarım olarak da alışılmış modellerin dışına çıkıyor. Bunun yanında performans, konfor, teknolojik gelişmişlik ve güvenlik anlamında da ön plana çıkmış durumdalar. Peki 2024 SUV modelleri nelerdir? Sizin için 2024'ün ilk altı ayında öne çıkan ve en çok tercih edilen SUV otomobilleri inceledik. İşte o modeller!

Chery Tiggo 8 Pro

2024'ün en çok ilgi gören SUV modellerinden biri olan Chery Tiggo 8 Pro, modern tasarımı ile görenlerin ilgi odağı olmayı başarıyor. Dinamik hatlara sahip olan Chery Tiggo 8 Pro, gelişmiş teknolojisi ile de sürücülere büyük bir konfor alanı oluşturuyor. Elektrikli çalışma prensibi sayesinde diğer modellerden ayrılıyor. Uzun yol yapmasını sevenler için de tercih edilebilecek bir model olarak yer alıyor. Performansı ve güçlü motor gücü sayesinde sürücüleri mutlu ediyor. Chery Tiggo 8 Pro, 10, 25 inçlik dijital gösterge paneli, hız sabitleyicisi gibi gelişmiş teknolojiler ile donatılmış olan bu SUV model, sürücülerin sürüş deneyimlerini kolaylaştırmak için her yolu denemiş durumda. Dış tasarımı açısından da kendine çeken bir tarafı olan bu araba modeli 18 inçlik çift renkli alüminyum jantlara sahip olup dikkat çekici bir tasarım sunar.

Kia Sportage

2024 model Kia Sportage, 2024 SUV arabana modelleri arasında yerini almayı başarıyor. Çıktığı ilk günden bu yana sürücüler tarafından sevilen SUV modelleri arasında yerini almayı başarıyor. Çeşitli donanımları, yenilenmiş tasarımları ile öne çıkan bu model sürücülerin ilgi odağı. Diğer modellerine kıyasla oldukça teknolojik olan Kia Sportage hafızalı sürücü koltuğu, elektrikli bel desteği direksiyondan kumanda edilebilen multimedya desteği gibi çeşitli özellikleri bulunuyor. Sürücünün konforunu ön planda tutan bu model, birçok sürücü tarafından da tam not almayı başarıyor. Smart Crueise Control isimli özel bir sisteme sahip olan Kia Sportage, önündeki aracı takip edebiliyor. Akıllı park asistan, şerit takip asistanı gibi uygulamaları ile de güvenliği ön plana çıkarıyor.

Tesla Model Y

Son zamanların popülerleşen elektrikli araç marka ve modellerinin başında gelen Tesla Model Y 2024 SUV listesinin içinde yer almayı başarıyor. Tesla Model Y performansı, sürüş özellikleri ve teknolojik özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Geniş iç tasarımı, uzun menzilli sayesinde uzun yollarda bile ideal bir performansa sahip. Böylece sürücülerin favori modelleri arasında yer almayı da başarıyor.

Peugeot 2008

2024 yeni SUV modelleri arasında yer alan Peugeot 2008, son zamanların en tercih edilen araba modelleri arasında. Kompakt SUV segmenti içerisinde yer alan Peugeot 2008, şehir içi ve şehir dışı kullanımlar için ideal araçlardan biri olarak yer alıyor. En beğenilen SUV modellerinden biri olan Peugeot 2008, 2024 yılının da vazgeçilmezleri arasında. SUV segmenti içerisinde en kaliteli modellerden biri olan bu model dinamik tasarımı ve göz alıcı renkleri ile birçok sürücünün de ilgisini çekiyor. Kompakt boyutları sayesinde kolay manevra yapılabilen bir araç olan Peugeot 2008, kolay park edilebilir olması ile de avantajlar listesine bir artı puan ekliyor. Sürücü destek sistemleriyle güvenli bir sürüş sağlayan bu model benzinli, dizel veya hibrit motorları ile farklı seçenekler sunuyor. Böylece farklı ihtiyaçlara cevap verebilme özelliğini de gösteriyor.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler