Yoğun şehir hayatında ya da tatile çıkarken yolculuklarınızı daha konforlu ve keyifli hâle getirmek istiyorsanız araç kiralamak en avantajlı alternatiflerden biri. Kalabalık toplu taşıma araçlarını tercih etmiyorsanız, kendi zevkinize uygun bir araç kiralayarak ulaşım ihtiyacınızı kolayca karşılayabilirsiniz. Araç kiralama süreçleri sanıldığı kadar zahmetli olmamakla birlikte birbirinden farklı alternatifler arasında seçiminizi yaparak aracınızı en kısa süre içerisinde teslim alabilirsiniz. Kiralama deneyiminizi konforlu hâle getirmek ve birinci sınıf araçlardan yararlanmak isterseniz SIXT Rent a Car, Türkiye’deki birçok lokasyonda yer alan kiralama ofisleriyle haftanın her günü hizmetinizde.

Dilediğiniz Marka Aracı Tercih Edebilirsiniz

SIXT araç kiralama şubelerimiz ile dilediğiniz marka ve model aracı birkaç pratik adımda kiralayabilirsiniz. Daha öncesinde otomobil kiralamadıysanız operasyonel süreçler sizi korkutmasın. Web sitemiz ya da kiralama noktalarımız ile hayalinizdeki tatile çıkmadan önce istediğiniz araca ulaşmanız son derece kolay. SUV, binek, hatchback, sedan ya da farklı araç modelleri arasında seçiminizi yapabilirsiniz. Araç kiralama nasıl yapılır diyorsanız ehliyetiniz ve kimlik kartınız ile tüm adımları anında tamamlayabilirsiniz. Üstelik satın almak yerine kiralayarak son model, yüksek fiyatlı ve en popüler araçları kullanma fırsatı da elde edebilirsiniz. Tatile da işe giderken kiralık araç alternatiflerini değerlendirerek ânın tadını çıkarabilirsiniz.

Online ve Tek Tıkla Araç Kiralama Oldukça Kolay

Şubeye gitmeden araç kiralamak istiyorsanız online kiralama seçenekleri de son dönemde oldukça fazla yaygınlaşmış durumda. Günlük araç kiralama fırsatı sunan birbirinden farklı firmalar arasında kendinize en uygun seçeneği belirleyerek web siteleri üzerinden kiralama süreçlerini tamamlayabilirsiniz. Üstelik bu sayede markaların müşterilerine sunduğu online kiralama indirimlerinden yararlanmanızda oldukça kolay. SIXT Türkiye olarak müşterilerimizin memnuniyeti her zaman önceliğimiz. Web sitemizden ya da online kanallarımızdan kiralama yapmanız hâlinde indirimimizden yararlanabilirsiniz. Kiraladığınız aracı size en yakın şubelerimizden birini seçerek hijyen standartlarına uygun bir şekilde teslim alabilirsiniz.

Ekonomik Fiyatlara Günlük ve Aylık Kiralama İmkânı

Araç kiralamak için en önemli nedenlerden bir diğeri ise son derece uygun fiyatlı olması. Son model ve marka araçları bile en ekonomik fiyatlara kiralayarak yolculuk deneyiminizi profesyonel bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Ucuz araç kiralama söz konusu olduğunda müşterilerine en uygun ve avantajlı fiyatları veren firmaların sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Farklı seçenekler arasında kendinize en uygun olanı belirleyerek avantajlı araç kiralama dünyasına siz de adım atabilirsiniz. Günlük kiralama dışında bireysel uzun dönem araç kiralama avantajlarıyla toplu taşıma araçlarını kullanmak yerine işe giderken kendi aracınızla seyahat edebilirsiniz. Günlük ve aylık otomobil kiralayarak hem zamandan hem de bütçenizden tasarruf etmek sizin elinizde.

Bakım ve Muayene Gibi Periyodik Süreçleri Dert Etmeyin

Araç kiralama avantaj tablosu içerisinde olmazsa olmazlardan bir diğeri ise otomobillerin periyoduk bakım ve kontrol maliyetleridir. Satın aldığınız araç ile güvenle seyahat edebilmeniz adına aylık ve yıllık belirli periyodlarla motor, lastik, yağ ve hava filtresi gibi belirli parçaların bakımlarının yapılması gerekir. Ancak araç kiralamanız hâlinde belirtilen süreçlerle uğraşmanıza gerek kalmadan yolculuklarınızı sorunsuz tamamlayabilirsiniz. Kiralama yapmanız hâlinde otomobilinizin tüm bakımları eksiksiz olarak tamamlanır ve siz sadece yolda olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik ekstra masraf yapmadan kiralık aracınızla seyahatlerinizi planlayabilirsiniz.

Ek Hizmetler İle Araç Kiralama Deneyiminizi Konforlu Hâle Getirin

Profesyonel ve birinci sınıf hizmet veren araç kiralama şirketlerini tercih etmeniz halinde sunulan ek hizmetler sayesinde yol boyunca sizin ve sevdiklerinizin can güvenliğini de koruyabilirsiniz. Navigasyon, oto koltuğu, ek sürücü ya da hasar güvence paketleri ile yola çıkmadan önce tüm riskleri kontrol altında tutabilirsiniz. Araç kiralama avantajları arasında ek hizmetler son dönemde sürücüler tarafından popüler hâle gelmeye başlamış durumda. Farklı firmaların sunduğu ürün ve hizmetlerin yanı sıra araç kiralamanızı SIXT Türkiye ile yapmanız halinde ek ürün olarak scooter kiralayabilirsiniz. En ucuz kiralık araba fiyatları nedir diyorsanız hemen şubelerimizi ziyaret edebilir ya da 0850 222 2 000 çağrı merkezimizden bilgi alabilirsiniz. Hemen araç kiralayın ve yolda olmanın tadını çıkarın…

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler