Hafta sonu demek, dinlenmek ve birbirinden eğlenceli aktiviteler yapmak demektir! Çoğu insan için çalışma haftası sonunda rahatlamak ve eğlenmek için harika bir zaman. Özellikle yarını düşünmeden özgürce eğlenmek için bulunmaz bir fırsat. Eğer siz de hafta sonlarını dolu geçirmekten hoşlanıyorsanız keyifli bir konsere gitme vaktiniz gelmiş olabilir. Biz de bunu düşünerek Türkiye'nin dört bir yanından öne çıkan konser etkinliklerini sizler için derledik. Hem ülkemizin hem de dünyanın en değerli sanatçılarının sahne aldığı etkinlikleri aşağıdaki listemizde bulabilirsiniz. Birbirinden özel konserlerde özgürce vakit geçirmek için ulaşım problemini düşünmenize gerek yok! Hemen SIXT'in Araç Kiralama hizmetinden faydalanarak dilediğiniz konsere konforlu bir şekilde yolculuk yapabilirsiniz. Hazırsanız, şimdi haftanın öne çıkan etkinliklerine geçebiliriz.

İçindekiler

Hakan Altun (4 Kasım Congresium - Ankara)

Hep bir elden eşlik edebileceğiniz duygu yüklü şarkılarla coşkulu bir hafta sonuna hazır mısınız? Eğer cevabınız evetse arabesk ve fantezi müziğin güçlü ismi Hakan Altun, 4 Kasım'da Congresium Ankara Sahnesi'nde! İlk çıkışını 1998 yılında kendi ismini taşıyan albümüyle yapan sanatçı, her şarkısıyla tutkulu aşıkların sesi olmayı başardı. Güçlü sesiyle geniş kitlelerin sevgisini kazanan Altun, Hani Bekleyecektin, Duyanlara Duymayanlara ve Telefon gibi parçalarıyla unutulmazlar arasına ismini yazdırdı. Arabesk müziğin coşkusuyla özel bir hafta sonu geçirmek istiyorsanız Hakan Altun kederli aşk şarkılarını dinleyicisiyle seslendirmek için Congresium Ankara'da.

Blind Guardian (5 Kasım Zorlu PSM - İstanbul)

Listemizin ikinci sırasında metal müziğin dev grupları arasında bulunan Blind Guardian var! Power metalin güçlü temsilcileri arasında yer alan Blind Guardian, fantastik şarkı sözleriyle her zaman özel bir grup olmayı başardı. İlk çıkışını 1980'li yılların ortasında gerçekleştiren Alman metal grubu şarkı sözlerini J.R.R. Tolkien, Stephen King ve Robert Jordan gibi fantastik edebiyatçılardan esinlenerek hazırladıklarını ifade ettiler. Esinlendikleri bu fantastik akım, şarkılarının hikaye anlatmasındaki temel kaynak. Hayranları tarafından The Bards (Ozanlar) olarak da isimlendirilen Blind Guardian büyülü müziğiyle İstanbul Zorlu PSM sahnesinde sizinle! Eğer metal müziğin sonsuz enerjisiyle eşsiz bir hafta sonu geçirmek istiyorsanız 5 Kasım Pazar gününü şimdiden boş bırakın!

Gülşen (25 Kasım Congresium - Ankara)

Pop müziğin güçlü isimlerinden Gülşen dillere pelesenk olan şarkılarıyla Ankara Congresium sahnesinde! Hem eşsiz sesi hem de şarkı yazarı kimliğiyle zamanın eskitemediği sanatçı, onlarca hitiyle pop müziğin sevilen ismi olmayı başardı. Yurtta Aşk Cihanda Aşk, Beni Durdursan mı? ve Bangır Bangır gibi albümleriyle listelerden düşmedi ve geniş bir hayran kitlesi elde etti. Kral Türkiye Müzik Ödülleri ve Altın Kelebek gibi Türkiye'nin prestijli ödüllerine sahip olan sanatçı 25 Kasım'da Congresium sahnesinde. Güçlü sahnesiyle de dikkat çeken sanatçının şarkılarıyla renkli bir hafta sonu geçirmek için 25 Kasım tarihine hazır olun!

Mabel Matiz (4 Kasım JJ Arena - İstanbul)

Aşk ve sevgi dolu şarkıların kült ismi Mabel Matiz, 4 Kasım'da JJ Arena sahnesinde! Yeni jenerasyon pop/rock müziğin önemli temsilcileri arasında yer alan sanatçı eşsiz müziğiyle kitleleri peşinden sürüklemeye devam etmekte. Hem şarkıcı hem de söz yazarı kimliğiyle Türk müziğinin temsilcileri arasında yerini alan isim, bu başarısını tüm albümleriyle sağladı. Kendi adını taşıyan ilk albümü, Yaşım Çocuk, Gök Nerede ve Maya gibi albümleri geniş bir kitlenin beğenisini kazandı. Şimdilerde Fatih albümüyle müzik dünyasının yükselişine ortak olan sanatçı sevenleriyle buluşmak için 4 Kasım'da JJ Arena sahnesinde!

Nil Karaibrahimgil (12 Kasım Antalya Açıkhava Sahnesi - Antalya)

Size Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum, Seviyorum Sevmiyorum ve Ben Aptal mıyım gibi modası hiç geçmeyen şarkılardan bahsetsek akılınıza kim gelirdi? Tabi ki Nil Karaibrahimgil! Pop müziğin renkli ismi eşsiz müziğini sizinle paylaşmak için 12 Kasım’da Antalya Açıkhava Sahnesi'nde! 2002 yılında yayınladığı Nil Dünyası albümüyle müzik dünyasına adım atan sanatçı "XL" ve "Kek" gibi şarkılarıyla dinleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. İlerleyen zamanda Nil FM ve Nil Kıyısında gibi albümler yayınlayarak pop müzik dünyasında önemli bir konuma yükseldi. Şimdilerde kendi bestelerini yayınlayarak yükselişini sürdüren sanatçı, sevenleriyle buluşmaya devam etmekte. Pop müziğin canlandırıcı enerjisiyle keyifli bir hafta sonu geçirmek isterseniz Nil Karaibrahimgil sizin için doğru adres olabilir.

Popüler Yazılar

BİZİ TAKİP EDİN

İçindekiler